Air Fryer Frosen Chicken Tarjoukset (ei leivontaa) (2023)

Siirry reseptiin

Kypsennä täydelliset ilmakeittimessä pakastetut kananpalat (ei leivitystä) alle 15 minuutissa! Aivan oikein, kanaa ei tarvitse sulattaa ensin, voit vain öljytä ja maustaa pakastetut broilerin sisäfileet ja valmistaa ne pakasteista ilmakeittimessäsi. Se on TODELLA NAMIAA!

✅ Hanki meiltä ILMAINEN ilmakeittimen ruokalistatässäTAI🥘 Osta meiltäAir Fryer Recipes eBook TÄSTÄ

Air Fryer Frozen Chicken Tenders (No Breading) (1)

Hypätä:
 • Ainesosien huomautukset
 • Muunnelmat
 • Laitteet
 • Ruokavalion mukautukset
 • Kuinka valmistaa pakastettuja kanan sisäfileitä ilmakeittimessä
 • Resepti vinkkejä
 • Yleisiä kysymyksiä
 • Lisää Air Fryer Chicken Tender -reseptejä

Illallinen ei todellakaan voi olla paljon helpompaa kuin broilerin kypsentäminen, ja vielä parempi, kun voit valmistaa ilmakeittimessä pakastekananpaloja terveelliseksi ja helpoksi illalliseksi, joka ohittaa pitkän sulamisajan.

Kotitekoisten pakastekanapakasteiden kypsentäminen on niin paljon parempaa kuin laatikkolajike, voit helposti muokata mausteita makuhermosi mukaan, lisää vain mausteet raa'an pakastekanan joukkoon ja paista ilmassa tavalliseen tapaan.

Jos etsit vielä enemmän ilmakeittimessä olevia kana-reseptejä, tulet myös rakastamaan meidänilmakeitin kananpalat (ei leivitystä),ilmapaistinpannu keto broileri,ilmakeitin BBQ broilerin tarjous, japakasteilmakeitin broilerin suikaleet.

Ainesosa Huomautuksia

Yksi parhaista asioista ilmakeittimessämme pakastetun kanan sisäfileen reseptissä on, että tarvitset vain 3 ainesosaa ~ pakastetun kypsentämättömän kanan, öljyn ja mausteen. Kuinka helppoa se on?

 • pakastetut kananpalat(raaka)
 • oliiviöljy
 • kana hieroa(katso muistiinpanoja kotitekoisesta reseptistämme)

** Ole kiltti Katso tarkat määrät postauksen alareunassa olevasta reseptikortista**

Muunnelmat

Kaikista näistä hankausvaihtoehdoista saadaan enemmän kuin mitä tarvitset tähän reseptiin. Voit vähentää määriä vielä enemmän tai säästää ne muihin kana- (tai sianliha-) resepteihin.

 • Italialainen valkosipuli- 1 ½ tl italialaista maustetta, 1 ½ tl valkosipulijauhetta, ½ tl hienoa merisuolaa, ¼ tl jauhettua mustapippuria. Sekoita ja ripottele 2 teelusikallista (tai maun mukaan) kanan päälle.
 • Cajun tummunut mauste- 1 rkl savustettua paprikaa, 1 ½ tl valkosipulijauhetta, 1 ½ tl sipulijauhetta, 1 tl hienoa merisuolaa, ½ ​​tl jauhettua mustapippuria, ½ tl kuivattua oreganoa, ¼ tl cayennepippuria. Sekoita ja ripottele kanan päälle 2+ tl.
 • Kaupasta ostettu hiero- McCormick's tekee upeita hieroja, käytä suosikkimerkkiäsi. Ripottele 1-2 tl kanan päälle.
Air Fryer Frozen Chicken Tenders (No Breading) (2)

Laitteet

Ilmakeitin -Tehdäksesi ilmakeittimestäsi kanan pehmeitä, tarvitset tietysti ilmakeittimen.Meillä onCosori XL korityylinen ilmakeitin,anOmni Plus uunityyppinen ilmakeitin,ja aNinja Foodipainekattila ilmakeitin yhdistelmä.Tässä reseptissä käytettiin Cosoria.

Ruokavalion mukautukset

 • Whole30/Paleo- Muista käyttää paleoystävällistä makeutusainetta, kuten kookossokeria.
 • Keto/vähähiilihydraattinen- Muista käyttää ketoystävällistä makeutusainetta, kuten kultaista munkkihedelmää tai erytritolia.

Kuinka valmistaa pakastettuja kanan sisäfileitä ilmakeittimessä

Jäädytettyjen broilerin sisäfileiden ilmapaistamiseen on vain pari perusvaihetta (paitsi tietysti kanan poistaminen pussista 😉 - heitä vain pakastettu kana öljyyn, lisää suosikkisi tai tee jokin helpoista hankausresepteistämme ja ilmasta paista. Illallinen on pöydässä alle 20 minuutissa!

Air Fryer Frozen Chicken Tenders (No Breading) (3)

Valmistusaineet

Tee meidän hieromme, jos käytät sitä. Jos käytät kaupasta ostettua hierontaa, ohita tämä vaihe.Kana hieroa- sekoita 1 ½ tl sipulijauhetta, 1 ½ tl valkosipulijauhetta, 1 ½ tl kuminajauhetta, 1 ½ tl chilijauhetta, 1 ½ tl savustettua paprikaa, 1 rkl hienoa merisuolaa (ei ruokasuolaa), 1 ½ tl jauhettua pippuria (ei hieno), 1 tl makeutusainetta (ruskea sokeri, kookossokeri tai kultainen munkkihedelmä), ¼ tl cayennepippuria. Aseta sivuun.

Esilämmitä ilmakeitin 400 F:seen 5 minuutiksi.

Kaada keskikokoiseen kulhoon pakastetut kanan sisäfileet ja oliiviöljy. Peitä kanan molemmat puolet puhtain sormin mausteella. Noin 2 tl hieroa suositellaan.

Air Fry

Paista pakastettuja kananpaloja ilmassa 10-11 minuuttia kääntäen kypsennyksen puolivälissä tai kunnes sisälämpötila on 165 F. Upota suosikkikastikkeeseesi, kuten BBQ, Ranchiin, ketsuppiin jne. Nauti!

Resepti vinkkejä

 • Käytimme Trader Joen yksittäin pakastettuja kananpakasteita, Cosori-ilmapaistinpannuun mahtui 6 kanapalaa.
 • Suosittelemme digitaalisen lihalämpömittarin käyttöä, sillä kypsennysajat voivat vaihdella ilmakeittimen mallin ja käyttämiesi täytteiden koon mukaan.
 • Voit käyttää tätä täsmälleen samaa menetelmää myös raa'an kanan paistamiseen. Öljyä ja mausta kana ja paista sitten ilmassa esilämmitetyssä ilmakeittimessä 8-9 minuuttia 400 F:ssa.
 • Se, kuinka paljon mausteita haluat lisätä kanaan, on täysin sinun päätettävissäsi! 2 teelusikallista on hyvä määrä, lisää vielä mausteisempaa potkua varten.
Air Fryer Frozen Chicken Tenders (No Breading) (4)

Yleisiä kysymyksiä

Kuinka säilyttää?

Ilmakeittimessä pakastetut kananpalat (ei leivitystä) säilyvät jääkaapissa jopa 4 päivää.

Mitenlämmitätkö kananpalat uudelleen?

Jos sinulla on ylimääräisiä kananpaloja ja haluat lämmittää ne uudelleen, esilämmitä ilmakeitin 400 F minuutiksi. Lisää jäljellä oleva kana ja paista ilmassa 2-3 minuuttia, kunnes se on lämmennyt.

Lisää Air Fryer Chicken Tender -reseptejä

Jos rakastat ilmakeittimessämme olevia pakastekananpaloja ilman leivitysreseptiä, tulet rakastamaan myös muita ilmakeittimessämme valmistettuja kananpaisteja!

 • Ilmakeitin broilerinpalat (ei leivitystä)
 • Ilmapaistinpannu keto kanafileetä
 • Ilmakeitin BBQ-kananpalat
 • IlmakuivainKanan nauhat pakasteesta

Jätä arvostelujos teet meidän reseptimme! Rakastamme lukijoiden palautetta, ja se auttaa myös muita.

Tule ottamaan yhteyttä meihinInstagram!Muista merkitä meidät (wholelotta.yum) kun teet reseptiä. Löydät meidät myös osoitteestaFacebook, jaPinterest.

Air Fryer Frozen Chicken Tenders (No Breading) (5)

Air Fryer Frosen Chicken Tarjoukset (ei leivontaa)

Tuotto:5-6 tarjousta

Valmistusaika:5 minuuttia

Kokkaus aika:11 minuuttia

Kokonaisaika:16 minuuttia

Kypsennä täydelliset ilmakeittimessä pakastetut kananpalat (ei leivitystä) alle 15 minuutissa. Aivan oikein, kanaa ei tarvitse sulattaa ensin, voit vain öljytä ja maustaa pakastetut broilerin sisäfileet ja valmistaa ne pakasteista ilmakeittimessäsi.

Ainesosat

 • 5-6 pakastettua kananpalaa (raaka)
 • 1 rkl oliiviöljyä
 • 2 tl kanahankaa (katso muistiinpanoja kotitekoisesta reseptistämme)

Ohjeet

 1. Tee meidän hieromme, jos käytät sitä. Jos käytät kaupasta ostettua hierontaa, ohita tämä vaihe.Kana hieroa- sekoita 1 ½ tl sipulijauhetta, 1 ½ tl valkosipulijauhetta, 1 ½ tl kuminajauhetta, 1 ½ tl chilijauhetta, 1 ½ tl savustettua paprikaa, 1 rkl hienoa merisuolaa (ei ruokasuolaa), 1 ½ tl jauhettua pippuria (ei hieno), 1 tl makeutusainetta (ruskea sokeri, kookossokeri tai kultainen munkkihedelmä), ¼ tl cayennepippuria. Aseta sivuun.
 2. Esilämmitä ilmakeitin 400 F:seen 5 minuutiksi.
 3. Kaada keskikokoiseen kulhoon pakastetut kanan sisäfileet ja oliiviöljy. Peitä kanan molemmat puolet puhtain sormin mausteella. Noin 2 tl hieroa suositellaan.
 4. Paista pakastettuja kananpaloja ilmassa 10–11 minuuttia kääntäen kypsennyksen puolivälissä tai kunnes sisälämpötila on 165 F.
 5. Upota suosikkikastikkeeseesi, kuten BBQ, Ranch, ketsuppi jne. Nauti!

Huomautuksia

Käytimme Trader Joes yksittäin pakastettuja kananpakasteita, Cosori-ilmakeittimeen saimme mahtumaan 6 kananpalaa.

Suosittelemme digitaalisen lihalämpömittarin käyttöä, sillä kypsennysajat voivat vaihdella ilmakeittimen mallin ja käyttämiesi täytteiden koon mukaan.

Voit käyttää tätä täsmälleen samaa menetelmää myös raa'an kanan paistamiseen. Öljyä ja mausta kana ja paista sitten ilmassa esilämmitetyssä ilmakeittimessä 8-9 minuuttia 400 F:ssa.

Se, kuinka paljon mausteita haluat lisätä kanaan, on täysin sinun päätettävissäsi! 2 teelusikallista on hyvä määrä, lisää vielä mausteisempaa potkua varten.

Teitkö tämän reseptin?

Jätä kommentti blogiin tai jaa kuvaPinterest

Air Fryer Frozen Chicken Tenders (No Breading) (6)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 17/09/2023

Views: 6680

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.