Kuinka lämmittää grillattua juustoa (3 parasta tapaa) (2023)

Grillattu juusto on yksi planeetan räikeimmistä asioista.Kuuma, pehmeä, rapea ja chewy, se ei ole vain tekstuuri taivas;Se on myös niin maukasta - ja siellä on niin paljon upeita juustolajikkeita, jokaisella on omat ominaisuutensa.

Mutta oletko koskaan tehnyt liian montagrillattu juustoVoileipiä ja päätyi heittämään joitain roskakoriin?

Hypätä:
 • Kuinka lämmittää grillattua juustoa
 • Grillattujen juustovoileipien uudelleen lämmittämiseksi
 • Kuinka kauan voit tallentaa grillattua juustoa jääkaapissa
 • Voitko jäädyttää grillattua juustoa?
 • Mikä juusto on paras grillatun juuston valmistukseen?
 • Kuinka tehdä klassinen grillattu juustovoileipä
 • Liittyvät kysymykset

No, jos sinulla on, ja olet epäilemättä itken prosessissa - pyyhi nuo kyyneleet ikuisesti.

Opi hienoja tapoja säilyttää ja lämmittää grillattua juustoa, joka saa sen maistamaan ja syömään melkein yhtä hyvin kuin se oli, kun grillaat sitä ensimmäistä kertaa.

Kuinka lämmittää grillattua juustoa

Oletko koskaan kokeillut grillattua juustoa keinona estää joutumista heittämään se pois?Se ei toimi hyvin, eikö niin?

Kaikki mitä päädyt, on joko lämmin märkä, kova pureskeltava sotku tai ylikuumennut juusto, jolla on pieni maku ja väärä konsistenssi.

Mutta on muita vaihtoehtoja, joita voit harkita - esimerkiksi käyttäminenilmakuivain-paistinpannu-Panini Presstaileivänpaahdin.

Aina kun päätät kokeilla, sinun on ensin saatava voileipä huoneenlämpötilaan, mikä tarkoittaa sen poistamista jääkaapista noin 30 minuuttia ennen lämmitystä.

Sinun on tehtävä tämä, koska jos et, kun lämmität sitä, sisätilat eivät välttämättä ole yhtä lämmitetty kuin ulkopinta - varsinkin jos juustokerros on melko paksu.Leipä voi myös yli rapeaa tai polttaa, mikä ei ole ihanteellinen.

Olen vuosien varrella jo kokeillut monia tapoja lämmittää grillattua juustoa.Pelastaaksesi sinut, että sinun on tehtävä sama ennen optimaalisen menetelmän löytämistä, ajattelin välittää kokemukseni hyötyä, joten tässä menemme.

Nöyrän grillatun juustovoileivän alkuperä Yhdysvalloissa

Grillattu juustovoileipä voi olla nöyrä ainesosien suhteen, mutta se on maun ja tyytyväisyyden suhteen supertähti.

Ihmiset ovat olleetSyöminen leipää ja juustoa vuosisatojen ajan, mutta ensimmäiset grillatut juustovoileivät, jotka ilmestyivät osavaltioissa, olivat takaisin 1920 -luvulla, ja ne olivat melko yksinkertaisia.

Noina päivinä leivän leipä oli halpoja, ja jalostettua juustoa ilmestyi kaupoissa ja sai nopeasti suosion.Yhdistämällä nämä kaksi grillatun juustovoileivän luomiseksi nopeasti kiinni ja siitä tuli pian osa työskentelevien ihmisten ruokavaliota.

1930 -luvun kääntyessä, pitkin tuli suuri masennus.Kun palkat on vaikea mennä, ajat olivat kovia, ja grillattu juustovoileipä edullisilla ainesosilla oli monien kovien perheiden vatsan täyttö.

Sitten tuli 1940 -luku ja toinen maailmansota, ja grillattu juustovoileipä jatkoi suosiotaan liittolaisten joukkojen kanssa, ja ennen kauan se löysi tiensä keittokirjoihin monien kokin keittiöissä.

Siitä on tullut myös säännöllinen suosikki koulun illallisaikoina, ja lapset susivät grillattuja juustovoileipiä koulussa ja kodin kanssa.

1940-luvun lopulla ja 50-luvulla grillattua juustoa tarjoillaan usein avoimena voileipänä, joka oli siroteltu raastetulla amerikkalaisella juustolla.

Kuudennenkymmenenluvun puolivälissä, koska ruokakauppojen hyllyt olivat täynnä uusia suosikki, Kraft-singlejä, ennen pitkää leipää lisättiin ja grillattu juustovoileipä sellaisena kuin tiedämme, että se tänään syntyi.

Siirry nopeasti 2020 -luvulle, suosituin tapa lämmittää monia ruokia on käyttää mikroaaltouuni.

Tosin se toimii hyvin monille ruokia, mikäli tiedät kuinka jatkaa sitä, mutta se ei ole koskaan paras vaihtoehto grillattuihin juustovoileipiin.Itse asiassa se on yksi pahimmista.

Grillattujen juustovoileipien uudelleen lämmittämiseksi

Joten, jos mikroaaltouuni ei ole yksi suosituimmista vaihtoehdoista, mitkä ovat?

Kun kyse on grillattujen juustovoileipien uudelleenlämmittämisestä, kyse ei ole vain parhaan maun luomisesta;Kyse on myös oikean tekstuurin saamisesta.Tässä ovat tulokset erilaisista kokeista, jotka tein keittiössäni kotona.

1Kuumeneminen liekkillä

Aion kuvata ensin tätä menetelmää, koska pidän sen olevan paras grillattujen juustovoileipien uudelleenlämmittämiseen.Se tarjoaa saman laadun kuin uudelleenlämmitetty voileipä, mutta samalla prosessin nopeus.

Tärkeintä on varmistaa, että käytät erittäin matalaa lämpöä;Tämä antaa voileivän lämmittää hienosti toisella puolella.Mutta mikä tärkeintä, ennen kuin se kääntää sen toiselle puolelle, se ei pala.

Suosittelen uudelleen lämmittämistä noin kaksi minuuttia molemmilla puolilla parhaiden tulosten saavuttamiseksi.Tässä ovat vaiheittaiset ohjeet, joita voit noudattaa

Askel1

Aseta tarttumaton paistaminen tai ruudukkopannu liekkille ja jätä se matalaan lämmöön, jotta pannu lämmittää.

Askel2

Levitä pehmennetty voi voileivän molemmille puolille.Laita sitten leipä varovasti pannun keskelle.Voi auttaa varmistamaan, että uudelleenlämmitetty voileipä on rapea kuin se oli, kun teit sen ensimmäisen kerran.

Askel3

Aseta kansi pannun päälle pitämään lämpöä.Jätä pieni ilmarako, jotta höyry voi paeta.Mukava lämmin ympäristö pannulla auttaa sulamaan juuston ja varmistaa, että voileipä lämmitetään tasaisesti.

Askel4

Anna voileivän keittää kaksi ja puoli minuuttia, kunnes se on ihana kullanruskea.Käännä se yli ja keitä toisella puolella vielä kaksi minuuttia tai kunnes voileipä lämmitetään läpi.

Huomautus:

Grillatun juustovoileivän uudelleen lämmittäminen tällä tavalla antaa sinulle fantastisen tuloksen.Leipä on ihana ja terävä, kuten sen pitäisi olla, ja juusto on miellyttävä ja gooey.

Tämä on minun menetelmäni.Tekstuuri on aivan oikea, ja leipä ei kuivaa liikaa.

Matalan lämpötilan käyttäminen on välttämätöntä, koska se antaa voileipälle runsaasti aikaa lämmetä toisella puolella ennen kuin käännät sen.Yhteensä neljä tai viisi minuuttia, ja se on tehty.

2Lämmitys leivänpaahdinuunissa

Leivänpaahtouunitovat hienoja keittiön tarvikkeita.Voit käyttää niitä erilaisten ruokien keittämiseen ja lämmittämiseen, ja ne ovat toinen suosikki tapa lämmittää grillattuja juustovoileipiä.

Grillattujen juustovoileipien lämmittäminen hieman pidempään kuin niiden lämmittäminen kevyessä, mutta se tekee silti melko hyvää työtä.

Ainoa ongelma on, että myytävänä on niin paljon erilaisia malleja, ja ne kaikki voivat antaa sinulle erilaisia tuloksia.

Tässä ovat vaiheittaiset ohjeet.

Askel1

Kuumenna leivänpaahdinuuni lämpötilaan 350 ° F

Askel2

Levitä pieni määrä voita voileivän molemmille puolille, ja kun leivänpaahdin uuni on lämpötilassa, aseta voileipä leivinlevylle.

Askel3

Keitä toisella puolella noin kolme minuuttia, käännä yli ja keitä vielä kolme minuuttia-kumota ajoittain.

Auttavia neuvoja:

Pidä aina silmällä, mitä tapahtuu keittäessäsi.Varmista, että se ei ole ylikypsä.

Kolme minuuttia toimii hyvin leivänpaahdin uunissani, mutta kuten aiemmin totesin, eri uunimallit voivat antaa erilaisia tuloksia, joten joudut ehkä kokeilemaan vähän saadaksesi sen havaitsemaan.

3Kuumeneminen ilmakudoksella

Oletetaan, että olet artikkeleideni säännöllinen lukija.Tällöin tiedät, että minulla on paljon laitteita keittiössäni, mukaan lukienilmakuivain.

Joten luonnollisesti minulla on ollut grillattujen juustovoileipien uudelleen lämmittäminen, jotta se toimii, ja se toimii kauniisti.

Se antaa sinulle ihanan voinen, terävän tekstuurin leivälle samalla kun varmistaa, että juustotäyte on upeasti gooey.

Lopputulos on todella lähellä StoveTopp -menetelmää, mutta sillä on etu, että sinun ei tarvitse seisoa liesi vieressä.Voit jatkaa jotain muuta.

Noudata näitä vaiheittaisia ohjeita:

Askel1

Kuumenna ilmakeittiösi lämpötilaan 320 ° F.

Askel2

Levitä vähän voita voileivän molemmille puolille.Voi yksinään on hienoa, mutta myös voita Mayon kanssa tuottaa supertuloksen.

Askel3

Aseta grillattu juustovoileipä ilmakeittiläkoriin ja säädä ajastin 2 minuuttiin.Tarkista, onko se valmis, ja jos se on, käännä yli ja keitä vielä kaksi minuuttia.

Kuten leivänpaahdin uunit, nykyään on olemassa lukuisia ilmakuormittajien malleja, ja saatat saada erilaisia tuloksia.

Jos tarkistat sen kahden minuutin kuluttua, se ei ole vielä kullanruskea, keitä vielä 30–60 sekuntia, ja kun se on tehty mieleisiksi, käännä yli ja keitä toinen puoli.

EXtra Note

Ruoanlaitto ei ole tarkka tiede.Sinun on joskus muokattava tekemäsi harkitaksesi eri lisävarusteiden omituisia ja ainesosien luonnetta ja tuoreutta.

Resepti antaa sinulle perusteet, mutta sinun on myös tehtävä oma asia.Se tekee siitä niin hauskaa.

Myöhemmin, jos luet, kohtaat toisen tavan grillattua juustoa ilmakuorella.

4Kuumenna mikroaaltouunissa

Tiedän, että sanoin, että grillatun juustovoileivän lämmittäminen mikroaaltouunissa ei ole tapa.

Mutta sanottuna tiedän, että jotkut ihmiset aikovat tehdä sen joka tapauksessa, joten anna minun antaa sinulle joitain vaiheittaisia ohjeita saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen-välttääksesi leivän supista ja täyteainetta.

Askel1

Levitä kevyesti voita grillatun juustovoileivän molemmille puolille.

Askel2

Ylimääräisen kosteuden harkitsemiseksi sinun tulee kääri ne paperiarkille keittiöpyyhkeestä ennen kuin nöyrä ne mikroaaltouuniin.Tämä auttaa pitämään jotain raikkaudesta.

Kuitenkin, jos lämmität grillattua juustovoileipääsi suoraan pakastimesta:

 • Aseta arkki paperipyyhe mikroaaltouuni turvalliseen astiaan ja aseta voileipä sen päälle.Se absorboi sulavien jääkiteiden ja estää leivän noususta märkäksi.

Askel3

Siirrä voileipä mikroaaltouuniin ja nuke 15 ja 30 sekunnin välein.Tarkista 15 sekunnin välein, kunnes olet onnellinen siitä, että juusto on sulanut oikein.

Muistaa:

Älä kääri voileipää muoviseen ruoan kääreeseen paperikeittiön pyyhkeiden sijasta, koska tarttuva kääre on taipumus ansaita kosteutta, joka höyryttää leipää, mikä tekee siitä märän ja antaa sille kovan, kuivakuoren.

Muut voileipä reseptit:

 • Munasalaatti
 • Popeye Chicken Sandwich (Copycat -resepti)
 • Paahdettu Porchetta -voileipä

Kuinka kauan voit tallentaa grillattua juustoa jääkaapissa

Jos haluat päästä eteenpäin ja tehdä grillattua juustovoileipää etukäteen, kun taas meneminen on hyvä, se on helppo tehdä.

Tee se niin kuin normaalisti (katso alla), anna sen jäähtyä huoneenlämpötilaan, siirrä sitten ilmatiiviiseen astiaan ja jäähdytys.

Jäähdytätkö kypsennettyä grillattua juustovoileipää tai keittämätöntä juustovoileipää, joka kypsennetään myöhemmin sen sijaan, että se on uudelleen lämmitetty, se on sinun tehtäväsi.Voit tehdä jommankumman.

Grillattuja juustovoileipiä voi pysyä jääkaapissa enintään kahden tai kolmen päivän ajan, jos säilytät niitä ilmatiiviissä astiassa.

Voitko jäädyttää grillattua juustoa?

Jos haluat varastoida grillattuja juustovoileipiä yli kaksi tai kolme päivää, sinun on jäädyttää ne.

Jos mietit sitä, grillattu juustovoileipä ei ole niin erilainen kuin pizza - vain sen valmistuksessa ja jäädyttämme pizzaa koko ajan, joten miksi et grillattuja juustovoileipiä?

Kun jäädyttää ruokia ilmatiiviisen astian käytön sijasta, käytän usein ziploc -laukkuja ruoan varastointiin.

Teen tämän, koska on paljon helpompaa evakuoida mahdollisimman paljon ilmaa pussista ennen sen sulkemista.Mitä vähemmän ilmaa pääsee voileipään, sitä parempi.

Yksinkertainen tapa erottaa niin paljon ilmaa kuin pystyt, on sinetöidä laukku kokonaan, mutta jätä yksi kulma sinetöimättä, jotta voit asettaa oljen.

Ime niin paljon ilmaa kuin pystyt, ja kun otat oljen, täytä pussin tiivistys.Voit pitää grillattuja juustovoileipiä pakastimessa jopa kolme kuukautta.

Mutta parhaan maun saavuttamiseksi yksi kuukausi on hyvä.

Olen hieno puolustaja atyhjiötiivisteKun varastoitat ruokaa.Se on täydellinen tapa uuttaa ilmaa ja tiivistämistä.Sinun pitäisi kokeilla sitä.

Ne eivät ole niin kalliita, ja mielestäni ne ovat sen arvoisia, varsinkin jos sinulla on taipumus jäädyttää paljon kypsennettyjä ruokia.

Mikä juusto on paras grillattuihin juustovoileipiin?

Parhaan juuston valinta grillattujen juustovoileipien valmistukseen on erittäin paljon henkilökohtaista makua.Yksi juuston hienoista asioista on, että lajikkeita on niin paljon.

Ihmisillä on taipumus takertuaMonterey Jack tai Cheddar tai Gruyere, mutta niitä on niin paljon.

Jotkut ihmiset rakastavat grillattujen juustovoileipien valmistamista Velveetan kanssa - ja miksi ei?Älä unohda maustettuja juustoja, joita voit saada - makuja, kuten piparjuuri, jalapeno ja tomaatti basilikalla.

Muita vaihtoehtoja ovatColby, Gouda, Havarti, Mozzarella, Muenster ja Provolone.

Sen ei myöskään tarvitse olla juustoviipaleita.Voit käyttää murentua, raastettua tai silputtua.Niin kauan kuin se on juustoa ja sillä on kohtuullisen vankka konsistenssi, voit käyttää sitä pakastimen erinomaisten grillattujen juustovoileipien valmistukseen.

Entä leipä?

Viipaloitu leipä voi olla ensimmäinen asia, joka tulee mieleen grillatun juustovoileivän valmistettaessa.Mutta miksi et ajattele laatikon ulkopuolella?

Voit käyttää aHotdog -pulla, pita -tasku, pyöreä voileipä ohut tai pehmeä rulla.Ne kaikki toimivat hyvin ja tuovat omia asioita valmistettaessa grillattuja juustovoileipiä.

Ainoa muistettava asia on, että et halua, että leipä olisi paljon paksumpi kuin yksi tuuma.Kaikki paksumpi ei pääse paahtamaan riittävästi, kun juusto on sulanut.Joten sinun on ehkä viipalottava valintasi leipälle.

Älä pidä myöskään tavallista valkoista leipää.Miksi et yritäMultigrain, pumpernickel, rusina, ruis, hapan tai koko vehnäleipätehdä voileipä?

Jos sinulla on leipää, joka on menossa vanhentuneeksi, sen käyttäminen grillatun juustovoileivän valmistukseen on hieno tapa välttää jätteitä.

Keittämättömän grillatun juustovoileivän kokoaminen jäätymistä varten

Jos olet uusi grillattujen juustovoileipien valmistuksessa, saatat huomata, että nämä vaiheittaiset ohjeet ovat hyödyllisiä.Tässä on mitä tehdä:

 • Tarvitset noin 2 unssia tai neljäsosaa kupillista raastettua juustoa jokaiselle voileipälle.
 • Mitä leipää käytät, levitä juusto reunasta reunaan yhden viipaleen yli.
 • Aseta jäljellä oleva leipäviipale juuston päälle.
 • Merkitse ziploc-laukku tai tyhjiötiivistetty laukku voileivän päivämäärällä ja sisältöllä.
 • Laita valmistettu voileipä esikerroksiseen laukkuun, poista niin paljon ilmaa kuin pystyt ja sinetöi.
 • Jos teet useita voileipiä, siirrä ne yhdellä kerroksella tasaiselle leivinlevylle pussituksen ja tiivistyksen jälkeen.
 • Siirrä voileipien lokero pakastimeen tunnin ajan, kunnes voileipistä tulee luja.
 • Kun ne ovat mukavia ja luja, voit sitten siirtää ne suurempaan pakastinlaukkuun ja evakuoida jälleen kerran ilmaa kuin pystyt, sulje laukku ja säilyttää pakastin jopa 3 kuukaudeksi.

Grillaus jäädytetyltä

 • Ota jäädytetty voileipä pussistaan ja levitä kevyesti voi tai margariinia molemmille puolille.
 • Aseta pannu, johon aiot keittää juustovoileivän liesitasolle keskipitkällä tai alhaalla lämmöllä ja lämmittää pannua.
 • Siirrä voiva voileipä pannulle ja keitä kolme tai neljä minuuttia molemmilla puolilla, kunnes leipä on kullanruskea ja juusto on hienosti sulanut.

Luova grillatut juustojäännökset

Suurin osa ihmisistä on tyytyväisiä säilyttämään jäännös grillattua juustoa jääkaapissa tai pakastimessa ja lämmittää ne, kun kehotus vie heidät "au -luontoon" aivan kuten he olivat valmistettuina.

Mutta jos haluat olla hieman luovampi jäännöksiesi kanssa, haluat ehkä kokeilla näitä ehdotuksia:

 • Repi ne paloiksi ja käytä niitä krutoneina salaatissa
 • Leikkaa ne pieniksi neliöiksi ja ripottele kulhoon kuumaa keittoa.
 • Kuutio ne, lisää munakokoon, ja istua jäljellä olevia lihaa tai vihanneksia eräänlaisen sekoitettujen grillattujen juustojen hashien tekemiseksi.

Entä grillattu juustojätteet?Löydät aResepti MyRecipes.com -verkkosivustolla.Se on sinänsä aivan uusi ateria.

Mikä juusto on paras grillatun juuston valmistukseen?

Kosketin parhaiden juustojen aihetta hieman aikaisemmin, mutta se on niin kiehtova aihe, että se ansaitsee enemmän huomiota, joten tässä menee.

1Vanha hyvä amerikkalainen juusto

Älä lyö sitä.Meillä on täällä Yhdysvalloissa hienoja kotoperäisiä juustoja, mukaan lukien Colby, Colby Jack, Monterey Jack ja Pepper Jack.

Mutta mitä "Jack" -juustolla juustoiden nimissä on?Mistä se on peräisin?

Todennäköisin tarina kertoo näistä juustoista, jotka Friars on ensin valmistanut Montereyssa, Kaliforniassa, 1700 -luvun lopulla.Paikallinen liikemies David Jacks markkinoi niitä "Jackin juustolla".Voisi olla.

On olemassa vielä pari mahdollisuutta, jos haluatKatso Azcentral.com -verkkosivusto.

Jos haluat lisätietoja suurista amerikkalaisista juustoista, kokeilewww.cheese.com -verkkosivusto- Koputa itsesi.

2Kypsä cheddar

Monet ihmiset harkitsevatCheddarolla kuningas grillatun juuston suhteen.Se on melko kirottu hyvä, mutta sinun pitäisi käyttää kypsää tavaraa parhaan maun saavuttamiseksi.

Cheddarilla on mielenkiintoisia variantteja, kuten Hickory-savustettu ja mausteinen jalapeño.

Jotta saat tasaisemman pariutumisen tekstuurin, voit lisätä muuta juustoa cheddariin - juustoihin, kuten Comte, Fontina tai Gruyere.

3Gruyere -juusto

Tämä on tavaraa, jota ranskalaiset käyttävät "Kroque-hirviö. "Gruyere -juustoon ihana maallinen, terävä, mutta makea tang - upea.

4Klassinen brie

Alun perin Ranskasta, mutta liian hyvä pysyäksemme siellä, teemme joitainSuuri brie täällä valtioissa, ja jos joku kertoo, että et voi käyttää pehmeää juustoa grillattuun juustovoileipään, osoita ne suuntaan.Se tuo kauniin lievän rikkauden jokaiselle voileipälle, ja kun grillataan, se on ylevä.

5Manchego

Ranskalaiset ja sveijat eivät saa sitä omalla tavallaan.Espanjalaisilla on heidänManchego, ja se on yksi suurimmista juustotuonnista täällä Yhdysvalloissa.Siinä on hieno pähkinäinen, terävä maustettu juusto, joka sulaa hyvin ja tekee loistavan grillatun juuston sarnien.

Kuinka tehdä klassinen grillattu juustovoileipä

Kuten nyt tiedät, Yhdysvalloissa on satoja erilaisia juustoja, joiden avulla voit tehdä loistavan grillatun juustovoileivän.

Tätä reseptiä varten ehdotan juustojen yhdistelmän käyttöä.

Vaihtoehto1Ruoanlaitto paistinpannulla

Ainesosat, joita tarvitset:

 • Viipaloitu leipä - haluat kunnollisen paksun viipaleen - jotain Texas Toast
 • Voi - puoli tl voita siivua kohti leipää
 • Juusto - yhdistelmä cheddaria, goudaa ja havartia

Älä unohda voita.Se on avain mukavaan, rapeaan, kullanruskeaan, grillattuun juustovoileipään.

Askel askeleiden ohjeet

 • Voi leipä - puoli tl voita jokaisella viipaleella (vain toinen puoli).
 • Kuumenna paistinpannu lämpötilaan 275 ° F.
 • Laita leipä esilämmitettyyn paistinpannuun - voin puolella alas.
 • Pino juusto yhden viipaleen päälle ja peitä välittömästi toisella viipaleella (voin puoli ylöspäin);Paina alas varovasti ja käännä koko asia.
 • Patotee, kunnes juusto alkaa sulaa ja kääntyä
 • Jatka kypsennystä, kunnes juusto on hienosti sulanut ja voileivän molemmat puolet ovat kullanruskeita.
 • Poista paistinpannusta, leikkaa voileipäpuolisko diagonaalisesti ja tarjoile.

Entä tarjoileminen kermaisen tomaattikeittoon dunkingiin?Yum!

Vaihtoehto2Grillatun juuston valmistus ilmakeittiöön

Tässä on se toinen tapa tehdä grillattua juustoa ilmassa, lupasin sinulle aikaisemmin.

Jokainen, joka tuntee minut, tietää, että rakastan kokeilla erilaisia keittoprosesseja ja reseptien mukauttamista.

Tässä on toinen ilmakeittimessä grillattu juustovoileipä.

Ainekset

 • Hapatettu leipä
 • Juustoyhdistelmä - mikä tahansa amerikkalainen juusto sekä Cheddar ja Gouda tai Gruyere.
 • Majoneesi
 • Voi - puoli tl (tai enemmän) leipää viipaletta kohti

Sanoin, että rakastan vaihtaa asioita.Rakastan happea muutosta, ja majoneesi tuo juhlalle aivan uuden ulottuvuuden.

Askel askeleelta

 • Kuumenna ilmakeittiö 360 ° F: een.
 • Kerro juusto yhdelle viipaleelle ja peitä toisella leipäviipaleella.
 • Sekoita voi ja mayo sileäksi tahnaksi.
 • Levitä voi/mayo -liitäntä voileivän molemmille ulkopuolelle.
 • Aseta voileipä litteä ilmakeittiökoriin ja keitä viisi minuuttia.
 • Käännä voileipä ja keitä vielä viisi minuuttia.

Mitä mayossa on?

Kun lisätään grillattua juustoa, mayo sekoitettuna voin kanssa taivaallinen.Luota minuun.Anna minun kertoa miksi.

 • Mayolla on korkeampisavupistekuin voi.
 • Voi/mayo -yhdistelmä vie kauemmin ruskean, joten juusto sulaa enemmän.Lisää goo, enemmän iloa.
 • Voi/mayo -tahna on helpompi levittää kuin voi suoraan jääkaapista.Voit vahingoittaa voileipää.
 • Voi maistuu hyvältä yksinään, mutta Mayo tuo toisen makuulottuvuuden.

Grillatun juuston ylävinkki

Rakastan ilmakeittimen käyttöä.Jos sinulla ei ole vielä sellaista, kohtele itseäsi.Ne ovat edullisia.Se ei ole vain terveellisempi keittotapa, koska öljyä on vähän tai ei lainkaan - keittämäsi maku on edelleen tinkimätön.

On mielessä pari asiaa.

 • Tutustu ilmakuoreen.Jokainen malli on hiukan erilainen.Lue ohjeet.
 • Kiinnitä voileipä.Ilmakuoret kiertävät kuumaa ilmaa heidän sisälläan, joten jos käytät ohuita tai kevyitä leipäviipaleita, on hyvä idea kiinnittää voileipä kiinnittämällä hammastikku keskustan läpi.
 • Pidä silmällä keittoprosessi varmistaaksesi, että grillattu juusto ei pala.Ilmakuoret tekevät tarkastuksesta helppoa.

Älä vain pidä kiinni yhden tyyppisestä juusto- tai juustoyhdistelmästä.Siellä on niin paljon hienoja juttuja, että se kannattaa kokeilla.

Mikä on paras - voi tai voi mayon kanssa?

Se kaikki on yksittäistä makua.Mikään ei maistu paremmalta kuin voita, mutta se tuo makuun havaittavan tangon, jos lisäät mayon.

Mutta mitä tahansa teetkin, jos lisäät Mayon, varmista, että se ei ole kevyt juttu.Se sisältää enemmän vettä ja voi tehdä grillattua juustovoileipäsi märkää.

Miksi grillattu juustovoileipä on märkä?

Kuten edellä mainittiin, älä käytä kevyttä mayoa.Se voi tehdä grillatusta juustosta märkästä, koska se sisältää enemmän vettä kuin tavallinen mayo.

Ole myös varovainen leivän ja pannun voittamisesta.Lopuksi, jotkut viipaloidut leivät voivat olla vähän "kalmidisia".Käytä tuoretta leipää ja viipaloi se paksummaksi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 28/10/2023

Views: 5968

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.