Leivonnainen kananjalkojen resepti - Anthony -keittiö (2023)

Hypätä reseptiin Tulostusresepti

Kananjalkoovat täydelliset muutokset tahdissa Dinnertime -kokoonpanoosi.Ne ovat mehukkaita, makuisia ja hellävaraisia, mutta älä unohda parasta - tuo kaunis, kultainen, rapea iho.

Tämä paistettujen kananjalkojen resepti on pakollinen kokeilu, ja kana on taattu täydellisesti kypsennettynäjaRäjähtäminen maulla, kun se tulee uunista.

Paras osa?Prep -työ on erittäin minimaalinen ja tämä on yksi helppo illallinen lyödäkseen.Yksinkertaisen menetelmän lisäksi erän täydellisten jalkatilojen leipomiseksi, katamme myös miksi rosmariini ja sitruuna vie kanan seuraavalle tasolle, samoin kuin yksinkertaisen ajan ja lämpötilan yhdistelmän kullanruskean rapeaksiJalkatilanteet epäonnistumatta.

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (1)

Jalkakorttelit saattavat näyttää pelottavilta niille, jotka eivät ole työskennelleet heidän kanssaan aiemmin, mutta aivan kuten apaahdettu kana, tarvitset vain vähän osaamista ja paljon makua, ja sinulla on vielä yksi herkullinen niitti lisätäksesi ruokasalusi.

Jos sinulla on koskaan ollut täydellisesti paistettua kananjalkakorttelia, tiedät, että tämän reseptin saaminen vyösi alle on sen arvoista.

Mitkä ovat kananjalat?

Kananjalkaiset ovat kanan reide ja rumpu, mikä tarkoittaa, että tämä on tumma lihakortti.Tyypillisesti kun teurastat koko kanan, erotat reiden ja kanan.Jalkakorttelin tapauksessa jätät ne kuitenkin kiinni toisiinsa.Tämä luo vaikuttavasti kokoisen kanan kimpaleen ja yhden, joka tekee yhden helvetin dinnertime -päärikosta.

KATSO TÄMÄ!Kuinka keittää kananjalkoja {video}

Miksi kananjalat ovat niin halpoja?

Jos ihmettelet, miksi jalkakorttelit ovat niin ihmeellisen taloudellinen lintujen leikkaus, se johtuu todennäköisesti siitä, että prosessorin lopussa on vähemmän teurastusta.Koskaan huomannut, että saat akoko kanaLähes samaan hintaan kuin luuton, ihottomat kananrinnat?Se on yli kaksinkertainen liha, mutta hinta ei heijasta sitä ollenkaan.

Jalka ja reisi on edelleen kiinnitetty iholla, kun ostat kananjalkoja.Tämä tarkoittaa sinulle enemmän lihaa ja enemmän makua sekä pienempi hintalappu.Tämä on win-win, ihmiset.

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (2)

Kuinka tehdä rapeaa paistettua kananjalkaa

Nämä rapeat, paistetut kananjalkojen korttelit ovat vakavasti helppo valmistaa, ja jos etsit sitruunan kuorta ja vasta jauhetun rosmariinin ja kiinni perusasioista, se ei ole ollenkaan ongelma.Sinulla on silti mehukas, makuinen, hellä paistettu kananjalka -neljännes, jonka koko perhe swoon.

 1. Pat -jalkakoristeet kuivana paperipyyhkeellä.
 2. Kuumenna uuni 400 °: seen ja valmista rimmoitu pannu telineellä.
 3. Yhdistä voi, öljy, tuoreet yrtit (jos käytät) ja mausta pieneen kulhoon.
 4. Levitä seos kananjalkojen yli ja ripottele ylimääräisellä mausteella.
 5. Paista 40-45 minuuttia, kunnes kana saavuttaa 175 °- 180 °.
 6. Anna levätä 10 minuuttia ja tarjoile!

Miksi pat Chicken Dry?

Ennen kuin lisäät mausteen kananjalkoihin, sinun on ensin tapana kuivua paperipyyhkeellä.Tämä auttaa poistamaan kaiken ylimääräisen kosteuden kanasta ja sallii voiseoksen tarttumaan paremmin ihoon.

Aika ja lämpötila paistettujen kananjalkojen tiloissa

Kananjalkojen tiloissarapealla iholla, kyse on öljystä, lämpötilasta ja ajasta.Ilman öljyn päällystämistä (tässä tapauksessa oliiviöljy) kanaa ei kehitty niin kauniin, kullanruskean ulkopuolelle.Voi auttaa myös kanaa pitkin ruskeutumisen suhteen,jaantaa sille paljon makua.

Paistamalla kanaa jhk400 °puolesta40-45 minuuttiaon täydellinen yhdistelmä rapean, leivonnaisen jalan neljänneksen luomiseen, joihin et vain voi auttaa, mutta upottaa hampaasi.

Leivottujen kananjalkojen tiloja tehdään, kun ne saavuttavatSisälämpötila 180 °.Kana kuitenkin jatkaa keittämistä myös sen jälkeen, kun se tulee ulos uunista, joten voit vetää sen turvallisesti 175 °: n lämpötilassa ja lämpötilan tulisi saavuttaa lopullinen määränpäähänsä lepääessään noin 10 minuuttia.

Kuinka mukauttaa omaa reseptiäsi!

Voit helposti ottaa tämän reseptin ja tehdä siitä oman.Kuten aiemmin keskustelimme, tuoreen rosmariinin ja sitruunan kuoren lisääminen ovat valinnaisia, samoin kuin mauste.Voit käyttää melkein mitä tahansa haluamasi yrttiyhdistelmää sekä omaa suosikki siipikarjasekoitusta.

Mukauttamalla omaa kananjalkojen neljänneksen reseptiä jättämällä vain yrtit ja mausteet tästä resepistä ja käytä suosikkejasi heidän tilalleen.Parhaiden tulosten saavuttamiseksi muista kuitenkin kaikki reseptin kaikki näkökohdat ja prosessoi samat.

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (3)

7 helpompaa kanan illallista kokeilla:

 • BBQ Leivotut kanankortteliton helppo valmistaa ja keitetään täydellisesti.Yksinkertaiset, leivotut jalkojen korttelit, jotka on harjattu BBQ -kastikkeella!
 • Paistettu grillikanaSisältää täydellisesti kypsennettyä tumman lihan kanaa (molemmat jalat että reidet) päällystetty tarttuvassa, makeassa BBQ -kastikkeessa ja paistettu täydellisyyteen.
 • Täydellinen pannuinen kanaon yksinkertainen, helppo ja kokkii nopeasti!Se on täydellinen terveelliseen ruokalajiin ja erinomaisesti salaattien täyttämiseen.
 • Parmesan -kuoret kanan tarjouksetOminaisuudet budjettiystävälliset kaniliuskat, jotka on päällystetty rapeaksi Parmesan-Panko -kuorelle ja paistettu.Tarjoa heitä marinaran kanssa upottamiseen erityisenä erityisenä kosketukseksi!
 • Smutteroitu kanaa pekonilla, juustolla ja hunaja -sinapillaon täydellinen tapa pukeutua kananrinnat.Se on hieno viikkoyön perheen illallisille, täynnä makua ja täydellistä tasapainoa suolaisesta makeasta!
 • Leivottu kana ranchero -kastikkeellaon terve, helppo valmistaa jaerittäin maukasVasiksiKanan rinnat ovat Monterey Jack -juusto ja paistettua kastikkeessa.Tarjoile viipaloitujen avokadojen ja maissin tortillojen kanssa.
 • Kana -kampasimpukkaon välttämätön, italialainen ravintolaklassikko, jossa on ohut viipaloitu, kultaiset kananleikkurit, jotka on upotettu voitaan sitruunakastikkeeseen kaprissa.

4.64-sta94äänestys

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (4)

Tulosta

Leivotut kananjalkojen resepti

Prep -aika

10 minit

Kokkaus aika

40 minit

Kokonaisaika

50 minit

Leivottu kananjalkojen neljännesresepti täydellisesti kypsennettyyn, makuiseen jalan neljäsosaan, joka on päällystetty voissa ja oliiviöljyssä, ja maustettu tuoreella rosmariinilla ja sitruunan kuorella.

Kurssi:Pääateria

Keittiö:amerikkalainen

Avainsana:Leivotut kananjalkakorit

Annos-6

Kalorit-657 kcal

Kirjoittaja-Kelly Anthony

Ainesosat

 • 4puntaaluu-in, iho-kananjalkojen tilot(4-6 jalkakorttelit)
 • 3ruokalusikasuolaton voi, huoneenlämpötila
 • 2ruokalusikaoliiviöljy
 • 2 ½teelusikeVasta jauhettu rosmariini (valinnainen)
 • 2 ¼teelusikeKosher -suola, erotettu
 • 1 ¼teelusikallinenmustapippuri
 • 1 ¼teelusikallinenvalkosipulijauhe
 • ¼teelusikallinensipulijauhe
 • 1 sitruunan kuori (valinnainen)

Ohjeet

 1. Kuumenna uuni 400 °: seen.Panta jalan neljäsosa kuiviksi paperipyyhkeellä ja siirrä ne reunaan, joka on varustettu telineellä päällä (uunitahti jäähdytysteline toimii hyvin).

 2. Yhdistä pienessä sekoituskulhoissa voi, öljy, rosmariini, 2 tl kosher -suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta, sipulijauhetta ja sitruunan kuorta.Vatkaa, kunnes hyvin yhdistyvät.

 3. Levitä seos runsaasti koko jalankorttelille, ripottele sitten ¼ tl kosher -suolaa tasaisesti jalan yläosaan.

 4. Paista 40-45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila saavuttaa 175 ° -180 °.Anna levätä 10 minuuttia, tarjoile ja nauti.

Reseptivideo

Ravintosisältö

Leivotut kananjalkojen resepti

Annoksen koko

Kalorit657Fat 477: n kalorit 477

% Päivittäinen arvo*

Rasva53G82%

Tyydyttynyt rasva 15 g94%

KolesteroliVetävä89%

Natrium1071 mg47%

Kalium534mg15%

Hiilihydraatit1G0%

Proteiini41g82%

A -vitamiini375iu8%

Kalsium24mg2%

Rauta1,8 mg10%

* Prosenttiset päivittäiset arvot perustuvat 2000 kaloriruokavalioon.

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (5)

Lisää kananjalkojen neljänneksen reseptejä, joista valita

Paahdettu valurautainen kana-staJätkä, että CookzNäyttää siltä, että he tulevat.Siinä on pan-parannettuja ja leivottuja jalkojen tiloja, joissa mukana on kuoli pinaatti ja sien.Taivaassa valmistettu suolainen yhdistelmä.

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (6)

Olen myös pakkomielle vähän ohiChicken Coopin ulkopuolella Olut Basted BBQ -kana.Siinä on kananjalkojen tiivistetty voita, olutta, rosmariinia (katso? Kaikki rakastavat rosmariinia ja kanaa) ja valkosipulia ja grillattuja täydellisyyteen.Täydellinen jalka -neljännesresepti kesäaikaan!

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (7)

Syö pieniä lintujaOttakaa jalkakoristeita thaimaalaisten spinin kanssa sitruunaruohoista, korianterista, inkivääristä ja chilistä.Kyllä kiitos.

Baked Chicken Leg Quarters Recipe - The Anthony Kitchen (8)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 04/12/2023

Views: 6127

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.