Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (2024)

Jos olet uteliasDr. Squatchin tuotteet, tässä arvostelussa on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Sisällysluettelo

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (1)

Olet luultavasti nähnyt Dr. Squatchin mainokset. Niitä on kaikkialla! Kuten monet muut kaverit, olin utelias tietämään, mistä tässä on kyseluonnollinenhoitomerkki, joten kokeilin muutamia heidän tuotteitaan.

Tässä arvostelussa jaan ajatukseni Dr. Squatchin tuotteista, jotta voit päättää, kannattaako niitä ostaa hoitotarpeisiisi.

Nopea Ota

Kaiken kaikkiaan Dr. Squatch tarjoaa luonnollisia vaihtoehtoja joillekin perushoitotuotteille. Jos löydät tuoksun, josta pidät, kokeile sitä!

Plussat

  • Saippua ja hiustenhoitotuotteet tuoksuvat hyvältä ja toimivat hyvin
  • Heidän tuotteet ovat luonnollisia
  • Järkevästi hinnoiteltu

Haittoja

  • Deodoranttituoksut tuoksuvat hieman "teinipoikamaiselle" (eikä hajustamattomia vaihtoehtoja ole)
  • Saippua tuntuu Castillen saippualta, joka joidenkin mielestä kuivuu
  • Brändi on kitsistä

Klikkaa tästäKatso Dr. Squatch tai lue koko arvostelu.

Tietoja tohtori Squatchista

Ne tunnetaan hyvin nyt, mutta he olivat tuntemattomia, kun he aloittivat vuonna 2013. Silloin heidän perustajansa Jack Haldrup alkoi valmistaa eriä luonnonsaippuaa autotallissaan.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (2)

Pari vuotta sitten tämä tuotemerkki oli yhtäkkiä kaikkialla Internetissä mainoksillaan. Suhteellisen lyhyessä ajassa Dr. Squatch on houkutellut "miljoonia tyytyväisiä asiakkaita".

Tavoitteemme on innostaa ja kouluttaa miehiä olemaan onnellisempia ja terveempiä.

Jack Haldrup, perustaja ja toimitusjohtaja

Yrityksellä on jalo tehtävä tehdä tuotteita, jotka ovat luonnollisia, haitallisia ainesosia sisältämättömiä ja erityisesti miehille valmistettuja.

Vaikka heidän sivustollaan onsyvällistä tietoaNiiden ainesosien ja käytäntöjen osalta riittää, kun sanotaan, että heidän tuotteet on valmistettu vähintään 98-prosenttisesti luonnollisista ainesosista.

Mitä Yritin

Tässä ovat Dr. Squatch -tuotteet, joita testasin:

  • Deodorantti
  • Baari-saippua
  • Shampoo ja hoitoaine

Siirrytään nyt arvosteluun…

Deodorantti

Tätä kirjoittaessaan Dr. Squatch tarjoaa seitsemän erilaista tuoksuadeodorantti. Kokeilin niistä kolmea.Alppien salvia,Fresh Falls, jaPuutynnyri Bourbontuoksut.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (3)

Huolimatta karuista ulkoilmanimestään, nämä eivät ole kestäviä, miehiseltä tuoksuvia deodorantteja – ne tuoksuvat samanlaiselta kuin Old Spice tai Axe. Ne ovat tavallaan makeita, nuorten tuoksuja. Se on hyvä tai huono henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen, mutta haluaisin nähdä heidän alkavan tarjota hajusteettomia vaihtoehtoja.

Tuoksu syrjään, deodoranttitekeeTyöskentele hyvin. Itse asiassa en tietäisi, että se oli aluonnollinen deodoranttilukematta sitä pakkauksesta.

Palkkasaippua

Dr. Squatch tarjoaa heidänbaari-saippuakolmella karkeusasteella; nollakarkeus, keskirakeisuus ja raskas karkeus. Se on mahtava heistä, koska eri miehillä on erilaisiaihonhoitotarpeetja mieltymykset.

Kokeilin niitäSyvänmeren vuohenmaitotuoksu, joka on keskirakeutta. Tämä saippua haiseeerittäinhyvä. En oikein tiedä mihin verrata sitä, mutta se on mukava, maskuliininen, "klassinen" tuoksu.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (4)

Saippuan käyttö ei kuitenkaan ollut hyvä minulle henkilökohtaisesti, koska se tuntui kuivuvalta ja jätti ihoni kireältä. Vertaisin sitä Castillen saippuaan. Jos pidät Castille-saippuasta, niin Dr. Squatchin saippua olisi mielestäni hyvä vaihtoehto sinulle!

Saippualla oli mukava vaahto, mikä on plussaa.

Vuohenmaidon saippuaon ainoa, jonka testasin, mutta sain myös senGreippi IPAjaMäntytervatuoksut. Ne tuoksuvat myös hyvältä. Kaiken kaikkiaan saippua teki minuun paljon paremman vaikutuksen kuin deodorantti.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (5)

Valtava plussa heidän saippuassaan on, että ainesosat ovat hyvin minimaaliset. Puhun seitsemästä kymmeneen ainesosaa patukkaa kohti, ja tiedän itse asiassa, mitä suurin osa ainesosista on.

Ei ole pitkiä kemiallisia nimiä. Heidän saippuassaan on öljyjä, kuten oliiviöljyä, kestävää palmuöljyä ja kookosöljyä. Muut ainesosat ovat hedelmien eteerisiä öljyjä, hiekkaa, kaurapuuroa, sheavoita, aktiivihiiltä ja merisuolaa.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (6)

On hienoa tietää, että käytät saippuaa, joka on todella luonnollista ja joka ei ole täynnä outoja ainesosia, joita on vaikea lausua.

Tohtori Squatchilla on itse asiassa a"Sh*t List" heidän sivustollaan, luettelo haitallisista ainesosista, joita he kieltäytyvät lisäämästä tuotteisiinsa. Rakastan heidän filosofiaansa ja avoimuuttaan!

Shampoo ja hoitoaine

Kokeilin koCypress Coast shampoojaCool Citrus hoitoaine. Aivan kuten deodorantti,Dr. Squatchin hiustuotteettuntui minusta aika "normaalilta". Se on osittain hyvä asia ja osittain ei.

Shampoo ja hoitoaine tuoksuvat hyvältä. Ne ovat hienovaraisia, miellyttäviä tuoksuja, jotka eivät haise kuin olisivat täynnä outojatuoksuja.

Toisaalta huomasin shampoon erittäin kuivaavana, ja se muutti todella hiusteni rakennetta.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (7)

Tämä on ollut minun kokemukseni kaikista koskaan kokeilmistani shampoista. karkealla,kiharat hiukset, shampoo ei näytä tekevän minulle palveluksia.

Minun tapauksessani shampoon ja hoitoaineen käyttö tuntuu oudolta sykliltä, ​​kun käytän shampoota imemään kaiken kosteuden hiuksistani ja käytän sitten hoitoainetta kosteuttaakseni niitä uudelleen. Ärsyttää myös minun päänahkaa. En tiedä saanko siitä mitään hyötyä.

Sanotaan, että juuri näinminunrunko on. Dr. Squatchin shampoo ja hoitoaine vaikuttavat todella kiinteiltä ja niiden pitäisi toimia hyvin useimmille miehille.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (8)

Minulle heidän hiustuotteet eivät tarjoa vakuuttavaa vaihtoehtoa perinteiselle shampoolla ja hoitoaineelle. He tarjoavat vain shampoota ja hoitoainetta, joka ei ärsytä päänahkaa niin paljon kuin ei-luonnolliset.

Jos haluat omasipäänahan ja hiusten tulee olla puhtaatja kosteutettu ja tavallinen shampoo ei toimi sinulle hyvin, suosittelen välttämään Dr. Squatchia ja käyttämään sen sijaan aloe vera -geeliä.

Jos haluat käyttää shampoota ja hoitoainetta osanahoitorutiinit, niin sanon, että kokeile tohtori Squatchia! Heidän hiustenhoitotuotteet ovat luonnollisia, kuten kaikki muutkin heidän tarjoamansa.

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (9)

Nopea huomautus vaahdosta: ihmiset kysyvät usein, vaahtoavatko luonnolliset shampoot yhtä paljon kuin tavalliset shampoot. Ne eivät vaahtoa niin paljon, ja se on okei!

Jos olet aikuinen, joka tarvitsee puhtaat hiukset, voit käyttää shampoota, joka ei vaahtoa paljon. Jos olet lapsi, joka tarvitsee vaahtokylvyn päänsä päälle, luonnollinen shampoo ei todennäköisesti ole sinua varten.

Vitsailematta, vaahtoaminen on mukavaa, mutta se ei ole välttämätöntä.

Kysymyksiä tohtori Squatchista

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin aiheestaTohtori Squatch:

Onko Dr. Squatch valmistettu Yhdysvalloissa?

Kyllä, kaikki Dr. Squatchin henkilökohtaiset hygieniatuotteet ovatvalmistettu Yhdysvalloissa.

Onko tohtori Squatch todella luonnollinen?

Jep! Dr. Squatchin tuotteet valmistetaan käyttämälläkorkealaatuisia, luonnollisia ainesosia.

Mistä Dr. Squatchin saippua on tehty?

Heidän saippuansa on valmistettu kasviöljyistä, lipeästä, sheavoista ja eteerisistä öljyistä. Näet täydellisen luettelon niiden saippuan ainesosista kullakin tuotesivulla tai katso niidenainesosasanasto täällä.

Viimeiset ajatukset ja suositus

Kaiken kaikkiaan Dr. Squatch on erittäin vankka tuotemerkki, joka tarjoaa luonnontuotteita edulliseen hintaan. Toinen plussa on, että kaikki heidän tavaransa on valmistettu täällä Yhdysvalloissa.

Heidän kitsisen brändäyksensä ja eräiden Old Spicen kaltaisten tuotemerkkien kaltaisten tuoksujen perusteella uskon, että heidän kohdeyleisönsä voivat olla teini-ikäiset pojat ja pojat yliopistossa, mutta en ole varma.

Esimerkiksi kun ajattelen laakerrommia, ajattelenRoyal BayRhum, joka on klassinen ja maskuliininen.Lahden huonejossa on sarjakuvallinen sasquatch, en ole jotain, josta olisin ylpeä Dopp-sarjassani.

Kuten Brock (The Modest Manin perustaja) usein sanoo, "käytä istuvuutta, älä etikettiä". Tämä koskee myös hoitotuotteita. Käytä tuotteita, koska pidät niistä, älä siksi, että pidät tai et pidä tuotemerkistä.

Plus,Tohtori Squatchsaattavat olla typeriä brändäyksen ja mainonnan kanssa, mutta he ottavat missionsa tehdä luonnollisia tuotteita miehille erittäin vakavasti.

Kysymyksiä? Kommentteja? Jätä ne alle!

Rehellinen Dr. Squatch -arvostelu: Lue tämä ennen ostamista (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5963

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.